Tell us the issue you experienced

tag filter not working in tool bar and in website either.

88 votes
Vote
Sign in
Signed in as (Sign out)
You have left! (?) (thinking…)
bea funkybea funky shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
completed  ·  Sandy_diigoSandy_diigo responded  · 

We have resolved this issue.
Please check it again.

58 comments

Sign in
Signed in as (Sign out)
Submitting...
  • Phil StreiffPhil Streiff commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    Same for me. When i try to click on 'Filter' or 'View' to change the way bookmarks are displayed, nothing happens! I have Internet Explorer 8. Tried it on several different machines with same results. What gives??

  • Stephanie HStephanie H commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    When I click on a tag, it tells me there are no items tagged for that category - when there is a number telling me how many there should be.

  • Joe SabadoJoe Sabado commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    it has not been resolved! It's happening to me. I'm a little frustrated in that I am actually paying for the premium service.

  • S DS D commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    This has not been resolved. I still face this glitch.

  • Toto ShamaniToto Shamani commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    Same problem here:
    although all my bookmarks are tagged properly (i can see that in the recent boomarks list filtering by group tags (clicking below bookmarks as well as clicking on tag in tag list in right side bar) leads to "No result from this group".
    I already had this problem 7 days ago. Does anyone have a response by diigo so far?

  • Peter FristedtPeter Fristedt commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    So why did this happen and what does Diigo do to prevent it from happening again? Was it an issue for the paying accounts as well?

  • Nico CoetzeeNico Coetzee commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    Mine is back as well. Just for in case, I did an export :-)

    One more thing to do at least once per week - export your bookmarks...

  • Taco van der WaalTaco van der Waal commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    Well, yes and no. The tags show for the older bookmarks. But any that I add now do not show up when filtered on the added tags.

  • Mike MacsweenMike Macsween commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    Exact same problem here. No respsonse from Diigo either. Pretty poor. Regret paying for premium now.

  • Heather SHeather S commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    Having the same problem with message "no items tagged" on all my tags I press. :-(

  • P SP S commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    Same here. All my tags aren't working. When I press a tag, it says that no articles/items are under it!

  • Dan BoweDan Bowe commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    Hi there, Diigo staff. I know it's Saturday, but when one of the primary functions of your website breaks, you really ought to fix it. I'm real close to jumping to pinboard, despite the membership fee.

  • Mark HMark H commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    This is the problem with cloud computing. Its great until it kills you like diigo has me. THANKS!

  • dida  dadadida dada commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    same problem here.On my delicious home page, click any tag "abc", returns "no items tagged abc"

  • Daniel EldridgeDaniel Eldridge commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    looking forward to the repair...until then here's a workaround:
    use Search (in the upper right) to query your own tags

← Previous 1 3

Feedback and Knowledge Base